marți, 28 septembrie 2010

Idei

Mintea vede trupul, iar Inima vede sufletul. Tu cu ce iubeşti?

2 comentarii:

Addicted to kryptonite spunea...

Nu cred ca poti iubi decat cu o singura parte. Adica, eu stiu sigur ca nu pot. Daca mi-a placut fizicul, nu mi-a placut ce fel de pers era, iar cand mi-a placut "sufletul"(ca sa spun asa), nu mi-a placut fizicul. si asta m-a impiedicat sa incerc sa merg mai departe. Asa ca nu cred ca pot iubi decat cu " o parte" din mine.

Si ca o adaugare, imi place blog-ul tau

Addicted to kryptonite spunea...

Nu stiu cum sa-ti raspund la intrebare. Poate este si putin dificil deoarece nu am iubit niciodata cu adevart un baiat.
Eu sunt genul ala de fata tampita, tot timpul cu prostii in cap, zapacita, dar destul de timida cu persoanele pe care nu le cunoaste. Nu stiu, cred ca la inceput dau mai multa importanta aspectului fizic, pentru ca este destul de greu sa ajungi "sa vezi " sufletul unei persoane. Si, de ce sa nu spunem ceea ce este usor observabil, cei mai multi baieti ascund ceea ce simt cu adevarat. Exista si exceptii, desigur. Mai ales ca unora le e teama de inceput.
dar deja aberez.
Cum am mai spus, nu pot sa aleg. Probabil ca daca as avea mai multa incredere sau curaj ca sa stau langa o pers care nu-mi place fizic, dar imi place fizic, as ajunge sa o plac si fizic. Sunt foarte sigura de asta. CU toate astea, nu o fac. Cred ca imi este teama
De ce? sincera sa fiu, nu cunosc raspunsul.
Stiu ca raspunsul nu a fost tocmai ceea ce asteptai, si stiu ca am aberat. Dar, hei....sunt doar un copil

p.s.:am vazut ca-ti plac cei de la 3 doors down. Nu ma asteptam. Eu am facut un fel de obsesie pentru "kryptonite" si "going down in flames"