duminică, 28 iunie 2009

Adevarata criza...

Oare ar trebui sa scriu si eu despre subiectul cel mai comun, cel mai discutat? Da. Criza economica.

Am observat ca toti vorbesc despre aceasta criza mondiala… Am vazut ca multi sunt distrusi in adevaratul sens al cuvantului deoarece au fost ‘atinsi’ de flagelul crizei. Toti zic ca nu mai au bani, nu mai stiu cum sa faca bani, de unde sa ii scoata.


Adevarul e ca, in ziua de azi toti avem nevoie de bani dar, nu ar mai trebui sa ii tratam ca pe un scop final, acestia ar trebui sa ramana doar un mijloc prin care sa putem ajunge la ceea ce ar trebui sa dorim cu adevarat, la ceea ce avem nevoie cu adevarat. Cred ca aceasta criza economica are un scop pe planul ezoteric, spiritual, nu pe cel fizic, material deoarece stim ca dup ace trecem dincolo nu vom lua vila, cele 4 masini sau milioanele de euro cu noi. Nun e ajuta la nimic. Parerea mea este ca aceasta criza este benefica omenirii deoarece ar trebui sa ne faca sa vedem ca nu avem nevoie de doua gramezi de bani sub saltea pentu a putea fi fericiti. Ar trebui sa nu ne preocupe atat de mult material in sine, sa nu ne mai atasam atat de mult de unele lucruri care si asa nu ne prea ajuta din punct de vedere spiritual.


Cu cat tine mai mult aceasta criza, cu atat mai mult omenirea se va trezi, lasand la o parte tot ceea ce nu ii foloseste cu adevarat, luand in seama lucrurile marunte care fac pe oricine, daca nu sa iubeasca mai mult, sa zambeasca macar!

Un comentariu:

schiarazula spunea...

oooooooo tuca mama filozofu' meu :X >:D< :*