miercuri, 5 februarie 2014

Amintiri din... facultateVă mai amintiți? Vă mai amintiți orele pierdute cu folos prin cafenele, până începeau cursurile sau chiar după acestea, când stăteam până târziu? Vă mai amintiți cum nu știam mai niciodată în ce sală avem? Vă mai amintiți cum, câteodată așteptam profesorii degeaba? Vă mai amintiți cât de fericiți eram când eram împreună? Sau când se apropia sesiunea și umpleam xeroxurile de pe lângă facultate pentru a ne umple cu foi pe care doar jumătate dintre noi citeam un sfert din ele... sau când ieșeam de la examene și nu ne plăcea să vorbim despre ce a fost în examen?(sau ăsta eram doar eu...) mai țineți minte cum ne uimeau fețele noi de la noi din an pe care le vedeam pentru prima data în a doua sesiune, sau ceva de genul ăsta? Mai țineți minte cât de emoționați eram la primele examene orale? Sau cum ne țineam locuri unii altora, câte un rând, în A1/A2...

Mai țineți minte cum ne așteptam pe mal, unul pe altul sau cum mergeam să ne întâmpinăm? Cum povesteam despre tot și toate? ...sau când mergeam la biliard după cursuri? Ohhhhhhh, ce vremuri.  

Eu mi-am amintit de toate astea, de voi, de ce era, de toți, acum când îi aud pe alții cum povestesc despre câte examene mai au în sesiunea asta și, sincer să fiu, mi s-a făcut dor. Mi s-a făcut dor de coridoarele facultății, de C2, de furnicarul care se crea acolo în timpul sesiunii, de profesori și în primul rând de voi, colegii mei dragi. Mă bucur că am reușit să țin legătura cu unii dintre voi. Mă întristează faptul că unele legături n-au mai ținut, deși acelea credeam că vor ține cel mai mult dar... în fine. Asta rămâne pe o dată viitoare.

Un comentariu:

Sebastian spunea...

A trecut un an, un an si ceva de can am termiant facultatea si da ... inca imi aduc aminte de toate lucrurile astea. Sti? Nu ati vrea sa mai facem o facultate :)) doar ca sa mai trecem odata prin aceleasi experiente, desi ... nu stiu daca ar mai fi la fel. Cred ca prima experienta nu poate repetata si traita in acelasi fel :)