duminică, 20 februarie 2011

Amintiri trecute şi viitoare...

E duminică şi e seară. E relativ frig afară.
Eu ascult muzică, ca întotdeauna, îmi curăţ o mandarină şi mă gândesc că mâine reîncep faculta. Îmi place gândul ăsta. M-am săturat să stau acasă. Stare de citit nu prea am, doar ocazional; dezordinea din cameră se prelungeşte şi în gândurile mele.
Revenind la parea cu faculta, îmi e dor de mers pe mal, de vorbe aiurea, de râs în ore, de mers în Veneţia, de ieşit pe o bancă la o pungă de pufuleţi când ne zâmbeşte Soarele în faţă, de ieşit afară la o gură de aer proaspat, o glumă şi o ţigară [chiar dacă nu fumez...], de plecat de la Sport, de discutat şi de comunicat până la Podgo... , de spus glume în reluare, de ieşit la un biliard, de băut „apă cu bilă”, de mers prin spate... , de băut o cafă cu un leu, de aşteptat pe unu – altu, de mers la Xerox, de voi, mă, de voi!

Îmcă e duminică. Încă e seară. Încă e frig afară...
Eu îmi mai desfac o mandarină şi mă gândesc la ce se va putea întâmpla de mâine încolo... oare vom mai face acele lucruri? Oare va fi mai OK?
Încă nu pot să-mi răspund. Rămâne de văzut...

2 comentarii:

Anonim spunea...

si mie imi este dor de o punga de pufuleti mancata pe o banca pe mal,un sprite baut din pahar de plastic o cafea lunga in Venetia,de o pruna.nuca sau struguri...in concluzie de voi trupa de soc.Cu siguranta va fi la fel sau poate chiar mai frumos...Abia astept ziua de maine.(Paula)

Alexandru Fortis spunea...

ce vi dor mah...ce vi dor...:)))), ca va si cumpar o punga de pufuleti:)))), si doua plicuri de nesscafe:)))), ehhhh....chill fratilor, ca mai avem 2 ani jumate, o fi bineeeeee.:)