sâmbătă, 27 februarie 2010

Ghid

Tu şi eu, două suflete rătăcite. Nu mai putem păşi, întunericul ne orbeşte. De cât timp nu am mai văzut lumina? Îmi e dor de ea… vreau să o simt din nou cum îmi inundă spiritul, cum trece prin mine lăsându-mă pur, alb, luându-mi toate faptele, cuvintele sau gândurile nepotrivite pe care le-am avut, curăţându-mă de toate păcatele înmagazinate... Dar nu pot. Ştiu că am ajuns în întuneric cu o misiune. Acesta îmi este destinul. Tu! Pentru tine sunt aici, acum, aşa… sper să nu fie în zadar, dar asta depinde în totalitate de tine! Cred, ştiu că doar tu poţi să faci ceva. Ştiu ca nu pot să aleg în locul tau. Nimeni nu te poate conduce, nu te poate ghida numai dacă îi permiţi asta.

Sunt aici pentru a te salva, pentru a-ţi arăta un alt drum spre lumina dupa care ştiu că tânjeşti, dar nu cred că ştii să o obţii. Vezi? Pentru asta sunt aici!

Exist, Simt, Fac, Iubesc, Vorbesc, Văd, Înţeleg! E simplu!

Încearcă să meditezi asupra a ceea ce nu înţelegi şi eu iţi voi limpezi gândurile.

Gandeşte-te la tot ceea ce vezi în jurul tău şi dă o importanţă majoră fiecărui lucru şi fiecărei fiinţe care te înconjoară, iar eu voi fi acolo să mă asigur că nu uiţi ceva sau pe cineva.

Vorbeşte mai mult cu toţi şi cu toate pentru a te face înţeleasă, iar eu voi fi dicţionarul tău.

Pentru a emana iubire, trebuie, mai întâi sa te iubeşti şi să te apreciezi, altfel nu vei fi capabilă să primeşti iubirea nimănui. Trebuie să iubeşti necondiţionat! Eu voi fi bateria ta de rezervă când fei fi epuizată.

Învaţă câte o lecţie din fiecare acţiune săvârşită de tine şi gandeşte-te de 7 ori înainte de a acţina pe viitor. Eu voi fi al 7-lea gând din mintea ta care iţi va şopti care e calea pe care trebuie să păşeşti.

Deschide-ţi simţurile, exprimă-ţi emoţiile, eliberează-ţi sentimentele constructive, iar pe cele distructive dă-mi-le mie ca să le transform în fluturi. Eu voi fi manualul tău de instrucţiuni.

Acceptă-te aşa cum esti, pentru că exişti. Doar pentru că exişti! Prin simplul fapt că te-ai născut eşti unică, eşti un miracol. Eu voi fi alături de tine până la Sfârşit!

…aşa vom ajunge amândoi la lumină!

Dragă fiinţă, trezeşte-te! Trăieşte!

Un comentariu:

Alter Ego spunea...

Mult prea adevarat si multe prea frumos, dar poate si putin trist!Ma regasesc...